Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Dr. Bábel Tamás

Bábel Tamás
Munkakör: 
CEO, ügyvezető igazgató
Mentoráltak: 

Milyen elvárásokkal jelentkezett a mentori szerepre?
Nincsenek különleges elvárásaim. Érdekelje a kiválasztott téma, és mindent tegyen meg azért, hogy kihozza magából a maximumot.

Önnek volt-e mentora, aki akár tanulmányai során, akár később támogatta, segítette szakmai vagy egyéb területen?
Igen, nagyon hálás vagyok Prof. Dr. Fehér Erzsébetnek, aki a Semmelweis Egyetemen tanárom volt és persze sok más felettesemtől, munkatársamtól kaptam fontos visszajelzést

Miért tartja fontosnak, hogy sikeres szakemberek egyéni segítséget nyújtsanak a pályájuk elején álló tehetséges fiataloknak?
Kivétel nélkül mindenkinek az élete során szüksége lenne egy mentorra, aki segít a döntésekben, aki érti a kiválasztott szakma nyelvét, akivel vitatkozni lehet egy problémán. Egy olyan személy, aki szakmai- és élettapasztalata miatt más távlatokba tudja helyezni az adott kérdést. A pályám során több alkalommal mentoráltam fiatalokat, akik mindegy, hogy idegsebésznek készültek, az üzleti életben keresték a helyüket, vagy éppen az Unicef-hez jöttek önkéntesként, egy dologban ugyanazt gondolták: hittek abban, amivel foglalkoznak és mindent megtettek azért, hogy sikereket érjenek el a kiválasztott szakmájukban.