Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

MATEHETSZ Hírlevél - 2024. február

Aktuális hírek: 

Felhívás a "Bonis Bona - A nemzet tehetségeiért" díj elnyerésére

Köznevelési intézmények pedagógusai, gyógypedagógusai, szakoktatói, felsőoktatásban dolgozó oktatói és civil szervezetek tehetséggondozói számára  a Nemzeti Tehetség Program keretében a Kulturális és Innovációs Minisztérium szakmai felügyelete alá tartozó Nemzeti Tehetség Központ felhívást tesz közzé a „Bonis Bona – A nemzet tehetségeiért” díjra, a tehetséggondozásban kiemelkedő munkát végző szakemberek, tehetségsegítők erkölcsi és anyagi elismerése céljából.

Tehetségház -Téli esték II.

A "Téli esték" a 2020-ban átadott Matehetsz Tehetségházban csütörtök esténként megrendezésre kerülő interaktív programsorozat, különböző témákban szülők és szakemberek számára.

A január 11-i eseményen, amely szülők számára került megszervezésre Vajda Zsolt vezette aki „A tehetségen innen és túl a családi mindennapokban” címmel tartott előadást.
 

Tehetségház - Téli esték III

A Téli esték programsorozat január 18-i alkalmán Csemer Patriciával a Létra egyesület alapítójával a tehetséges fiatalok körében jellemző alulteljesítés okaira, azok szakmai hátterére kerestük a választ a résztvevőkkel közösen.

Nemzetközi színtér

Betekintés a Budapesti Európai Tehetségközpont (EUTK) munkájába.

Interjúk: 

Interjú Szakolczai Ildikóval a Verebély Tehetségpont tevékenységeiről

Idén ősszel nagyon kedves meghívást kaptunk, amit örömmel el is fogadtunk, az egyik budapesti, akkreditált kiváló tehetségpont képviselőjétől, az intézményük jeles eseményére. Szakolczai Ildikóval beszélgettünk az iskola tehetséggondozó múltjáról és jelen tevékenyégeiről.