Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Matehetsz Hírlevél - 2024. március

Aktuális hírek: 

Felhívás!

Mentorokat keresünk a Global Talent Mentoring Programba!

Tehetségpontok akkreditációja

A tehetségek számára fontos támogatások könnyebb elérése érdekében jött létre a Matehetsz tehetséghálózata, amelynek ma már körülbelül 1500 tehetségpont tagja van a Kárpát-medencében.

Tutor Program

A Nemzeti Tehetség Program támogatásával - 2023. július 01. és 2024. augusztus 31-e közötti megvalósítási időszakban -  a Matehetsz  öt vármegyében indította el az előző évek során szakmai szempontok alapján továbbfejlesztett és újragondolt tehetségsegítő programját, a Tutor Programot.

Tehetségház - Téli esték IV.

Február folyamán a Tehetségház Téli esték programsorozat záró előadása az internetbiztonságról szólt, melyet Domján Gabriella, a Matehetsz munkatársa tartott az érdeklődők számára.

Intelligencia? Tehetség? Kreativitás? Játékok és tesztek a Matehetsz weboldalán

A Matehetsz megújította az ingyenesen elérhető fejlesztő játékokat, teszteket tartalmazó oldalát. A játékos feladatok, mérési lehetőségek célja az egyéni tehetségterületek feltérképezése, a hasznos és szórakoztató webes időtöltés

„Z generáció” - A Hajdú-Bihar Vármegyei Pedagógiai Szakszolgálat megyei rövidfilm-készítő versenye

2024. február 8-án rendezték meg a HBVPSZ Tehetséggondozó Koordinátori Munkaközösségének szervezésében a „Z generáció” elnevezésű megyei rövidfilm-készítő versenyt immár harmadik alkalommal. Dr. Polonkai Mária a Matehetsz alelnöke, a zsűri tagjaként vett részt az eseményen.