Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Tehetségsegítő jó gyakorlatok - Űrlap a feltöltéshez

Tehetségsegítő gyakorlaton értjük az olyan szakmailag megalapozott tehetséggondozó programokat, amelyek legalább egy éve működnek és hosszabb távra tűzik ki célul a tehetségek fejlesztését.

A kérdőív kitöltése önkéntes. Az adatokat a pedagógiai kutatás szabályainak megfelelően kezeljük, azokat csak a „tehetségsegítő jó gyakorlatok” adatbázis elkészítéséhez használjuk fel.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a felületre feltöltött információk rendszerünk akkor menti, amikor rákattint a „Beküldés” gombra. Ha nem sikerül egyszerre, egy alkalommal kitölteni a meglehetősen hosszú kérdőívet, úgy javasoljuk, olvassák át a kérdéseket, egy külön dokumentumban készítsék elő az anyagot, majd a kérdőívbe az előre elkészített válaszokat másolják be. Sajnos

a kitöltés közben történő mentésre nincs lehetőség,

a feltöltött kérdőív egyszerre csak egy alkalommal menthető, a „Beküldés” gombra kattintáskor.
Köszönjük a megértését.

A programot fenntartó szervezet, intézmény adatai:

A programról felvilágosítást adó személy adatai:

A program célcsoportjának jelenlegi jellemzői:

Személyi feltételek (a bemutatott jó gyakorlat megvalósítása során):

Ez az összefoglaló (vagy annak lektorált változata) megjelenik a http://tehetseg.hu/jo-gyakorlatok weboldalon, nyilvánosságot adva az intézménynél folyó tehetségsegítő munkának. Kérjük, hogy az összefoglaló megírásában lényegre törően, egy harmadik személy számára érhetően, figyelemfelkeltően fogalmazzák meg a jó gyakorlat lényegét!

A jó gyakorlat beküldéséhez kattintson a „Beküldés” gombra!