Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Trömböczki Napsugár

Trömböczki Napsugár
18 éves - Becsvölgye
Aegon – „Érd el a célodat!” különdíj
színjátszás, irodalom

A színház az álma a zalaegerszegi gimnazista lánynak és már eddig is számos elismerést szerzett ezen a területen. Versmondóként az iskolai rendezvények állandó szereplője és minden évben részt vesz a városi-megyei és a területi versenyeken, ahol leggyakrabban első helyezést ér el. A 2012-es Helikon Ünnepségen versmondó kategóriában arany fokozatot és különdíjat is kapott. Ugyanitt lett aranyérmes és különdíjas a színjátszó körrel is, bemutatkozási lehetőséget kapva a pécsi POSZT-on. Az MTV „Padtársat keresünk” országos tehetségkutató versenyét, melyben fiatal műsorvezetőket kerestek, megnyerte.

Szeretne az országos legjobb 3 közé jutni csapatával a 2013. februári improvizációs fesztiválon. Felvételizik a Színház- és Filmművészeti Egyetem színművész szakára. Tervezi egy József Attila verses-zenés est összeállítását és ezzel gyakori fellépéseket, és egy fiataloknak szóló művészeti, színházi internetes műsor elindítását. Az ösztöndíjat a színjátszó körök támogatására, a műsor gyártásához szükséges kellékekre, a verses est megvalósítására és önképzésre fordítja.

Színházi színésszé szeretne válni, bár nem áll távol tőle a filmművészet sem. Népszerűsítené a verseket, megújítaná a versmondást, szélesebb körben kedveltté tenné a slam poetryt, a versszínházakat.

Legjobb eredményei:

  • 2012. Helikon Ünnepség, színjátszás és versmondás kategória: arany minősítés és különdíj.
  • 2012. MTV, Padtársat keresünk országos tehetségkutató verseny: 1. helyezett


 

Kapcsolódó intézmény, szervezet: